Salon

Mooi kappers is een trendy kapsalon voor zowel dames als heren. Ons doel is om samen met jou het perfecte kapsel te vinden dat geschikt is voor jouw haar en passend is bij je eigen levensstijl. Jouw eigen ik dus!

Ons verhaal:

Op 17 juli 2014 opende Mooi Kappers haar deuren in het centrum van Terborg. ‘ik heb destijd goed nagedacht over  ‘wat’ en vooral ‘hoe’ we willen zijn. Een gastvrije, Kwaliteit goede salon die de klant ook positief verrast als het de prijs betreft. In onze salon voel je je meteen op je gemak, door de gemoedelijk sfeer en dit in combinatie met de vakkennis, kwaliteit en creativiteit.

Aangenaam, wij zijn Mooi Kappers

Keune Ambassador Salon

Wij zijn trots om een Keune ambassador Salon te mogen zijn. Dat betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en styling.

Door de samenwerking met Keune, als Ambassador Salon krijgen we op diverse vlakken een extra kwaliteitslabel. Wij zijn gespecialiseerd in blond kleuringen en balayage tot verschillende folie technieken. Daarbij gebruiken wij Bond Fusion. Met Bond Fusion kunnen ze lighter and brighter gaan zonder dat de kwaliteit van het haar word aangetast.

Mandy

woensdag, vrijdag, zaterdag

Marieke

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Ruth

dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag

Femke

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Jet

dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag

Moïse

donderdag, vrijdag, zaterdag